Om meg

 

IMG_9770

Jeg heter Håkon, er 46 år, bor i kjellerstua hos mor og far, og har milliongjeld. I utgangspunktet ikke noe å rope høyt hurra for, men jeg har det fint. Det kunne sett mye verre ut. Jeg er blitt totalnykter etter masse år med rus i forskjellige varianter. Festen er over for min del og jeg har utforsket hvor langt ned jeg kan synke mentalt. Derfor er det nå på tide å se hvor langt opp jeg kan komme, både mentalt og fysisk. Jeg driver med yoga/meditasjon og utforsker ulike verktøy som kan hjelpe meg til et godt edruelig liv..

Jeg bor i den nordlige delen av Norge, og til daglig jobber jeg som bibliotekar, og er pappa til en fantastisk jente som jeg tilbringer tid med så ofte jeg kan.

Vil du følge med på denne reisen, er det fint. Jeg vil bruke denne bloggen til å skrive om hvordan jeg håndterer min edruelige tilværelse, min selvutvikling, bøker jeg leser og om alt mulig som omhandler livet og det å leve. Vi får ta en dag av gangen. Kom gjerne med innspill om det er noe du ønsker jeg skal skrive om!