På tide å begynne

På tide å begynne å skrive på bloggen min nå, da jeg har utsatt dette i lang tid.. “prokrastinering (et ord jeg liker); eller utsettelsesatferd betegner å utsette eller forsinke noe man har bestemt seg for å gjøre. Utsettelsen gjøres selv om personen vet at dette er uheldig. Av denne grunn har prokastinering noe irrasjonelt over seg” Wikipedia. Hva skal jeg skrive om? det viktigste nå, er å skrive, ellers kommer jeg aldri igang. Min tankevirksomhet blir derfor så direkte som mulig overført til bloggen gjennom fingrene og tastaturet og en hel masse teknologi jeg ikke har den villeste ide om hvordan fungerer. Hvordan mennesker har klart å frembringe alle disse maskinene, som ved tasterykk gjør at jeg får hele verden opp foran meg, om så prate med noen på andre siden av kloden ved å holde en dings til øret, er meg komplett uforståelig og vil alltid være det. Noen kan forklare meg prinsippene og alt det der, men likevel.. ærlig talt.. i helvete!!! det er utrolig.. sånne hjerner kunne like gjerne vært fra en annen planet enn min. Bloggen min vil altså ikke omhandle teknologi i noen særlig stor grad, men temaet dukket overraskende nok opp innledningsvis..

Ja, hva skal bloggen handle om. Det blir en slags dagbok, men hovedtema vil være selvutvikling. Dette er ingen trist historie, men en reise fra de dagene frokosten besto av en sprøyte med amfetamin og subutex og kveldsmaten besto av en halv liter vodka (og måltidene resten av dagen besto av en fin coctail av diverse piller, hasj og en tallerken spagetti med pølser) til der jeg er i dag hvor frokosten består av yoga/meditasjon og hvor drogas og alkohol er slettet totalt fra menyen. En reise fra å være en svoren alkonarkoman/narkoalkoholiker, til å bli en supernykterist. En reise fra store høyder/lave daler, nervekjør og dertil dårlig selvbilde til en stabil tilværelse med god psyke og dertil bedre selvbilde. Jeg vet hvor langt ned jeg kan komme mentalt. Jeg vil nå utforske hvor mye jeg kan snu av disse mønstrene i hjernen min og om det er mulig å få et liv uten rus, med sinnsro og velbehag.. Jeg har allerede kommet langt og nå har jeg skrevet mitt første innlegg (er det riktig betegnelse? innlegg?).. da er jeg igang..

Advertisements

3 thoughts on “På tide å begynne

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s